Beilen 24-03-2018

Tijdens het toernooi van Tachi Beilen zijn er door de judoka’s veel prijzen behaald.
Naast het normale toernooi was er ook een zogenaamd “Opstaptoernooi”, een toernooi voor beginnende judoka’s.
Daarin werd Brandon Langerijs 1e. Shane Langerijs behaalde een 2e plaats en Mike van Harselaar, Bram Fuhler, Levi Akgn, Max Klement en Pepijn Schimmel allen een 3e plaats. Opmerkelijk was dat Pepijn en Mike voor de eerste keer aan een toernooi deelnamen en direct op het podium kwamen. Op het toernooi zelf werden mooie resultaten geboekt. Lois klein, die zich met dit toernooi voorbereid op het NK in April, was uitstekend bezig. Zonder in de problemen te komen behaalde zij een 1e plaats. Annalin Exel kwam in de finale net te kort en moest genoegen nemen met de 2e plaats bij de dames senioren. Dylan van der Plaat en Finn Wieringa kwamen in dezelfde klasse tegen elkaar. Dylan won de partij en daarmee een 2e plaats en Finn knap 3e. Tom Akker heeft het even moeilijk in zijn nieuwe leeftijd en gewichtsklasse. Toch kon hij zich hierin nog prima staande houden en kwam tot een 3e plek. Yrsa Wessel en Floor Maats behaalden ook brons en waren tevreden met het dit resultaat ook al had er meer ingezeten.