Drachten 1-12-2018

De Kings Cup in Drachten was een goed toernooi en de judoka’s deden hun uiterste best om op het podium te komen. Floor Maats lukte het om 1e te worden met drie gewonnen wedstrijden. Lois Klein was niet in haar beste vorm en moest genoegen nemen met een 3e plaats. Ook Annabel Weber werd 3e. In een slopende wedstrijd voor een finale plaats werd zij verliezer na zes minuten judo in de golden score tijd.

Tom Akker werd bij de jongens tot 15 jaar 3e en mag terugkijken op een goed toernooi waar de prijswinnaars heel dicht bij elkaar zitten in prestaties. Nick Langerijs kwam ook tot een 3e plaats. Dat was in een gewichtsklasse hoger dan zijn normale klasse. Jay Langerijs kwam ver maar viel net buiten de prijzen.