Eindhoven en Dedemsvaart 10-01-2015

Mark Breider werd 2e tijdens het zogenaamde Espoir toernooi een internationaal toptoernooi in Eindhoven. De Emmenaar behaalde dit resultaat in de klasse boven 100 kg.

Hij won de halve finale van Mark Roon uit Schiedam met ippon maar raakte geblesseerd en begon de niet fit aan de finale en  verloor de finale met ippon van Jur Spijker uit Tilburg. Deze wedstrijden waren tevens een meetmoment voor EK en WK tot 21 jaar van de Judo Bond Nederland.

Lois Klein wist zaterdag het 36e wintertoernooi in Dedemsvaart, met grote overmacht op haar naam te schrijven. De 10 jarige judoka van Vos, wist al haar partijen met vol punt in haar voordeel te beslissen.

Voor Bjorn Harders was het zijn eerste toernooi in de -18 leeftijdscategorie. Na verlies met minimaal verschil in de eerste ronde wist Bjorn zich knap te herstellen en alle overige wedstrijden in zijn poule winnend af te sluiten. En kon daarmee beslag leggen op de 2e plek.

Nick Langerijs wist zich in een grote poule, te plaatsen voor de finale ronde. En met een aantal mooie punten, mocht Nick het brons in zijn gewichtsklasse mee naar huis nemen. Merel Jagt plaatse zich in een grote poule knap voor de finale ronde, maar viel met een 4e plek net binnen de prijzen. De overige deelnemende judoka’s van Vos vielen net buiten de prijzen. Maar er is duidelijk een stijgende lijn zichtbaar bij de judoka’s , volgens trainer/coach Corstiaan van der Meer.